Captains Dinner

donderdag 01 december 2022
16:30 uur - 20:00 uur
Van Ginkel Groep, Veenendaal
Aanmelden

Captains Dinner

De cirkel is rond: 4 jaar geleden startte het Living Lab Circulair met een captains dinner waar de founders zich aanmeldden om gezamenlijk aan de slag te gaan. En nu bijna 4 jaar later zijn we trots op de bereikte resultaten en willen we terugkijken en vooral ook vooruitkijken. We werken hard aan het programma voor de komende jaren, waar we nog sterker en sneller circulair willen worden.
 
We nodigen alle founders en partners uit voor een bijeenkomst op 1 december op dezelfde plek als in 2018 het captains dinner voor de start van het Living Lab Circulair plaatsvond. Welke plannen zijn er in de maak en wat kunt u de komende jaren van ons verwachten? Welke thema's vindt u belangrijk en hoe wilt u betrokken zijn? Tijdens het diner gaan we hierover in gesprek. We hopen op een opkomst waarbij van elke aangesloten founder en partner één persoon aanwezig is: zo krijgen we de meeste input en kunnen we een brede groep deelnemers laten aanschuiven. Ook een aantal geïnteresseerde partijen die nu nog geen partner zijn krijgen een uitnodiging. Wie vaardigt u af? Dat is zelf te beoordelen: wij willen graag toewerken naar commitment voor de volgende periode en met elkaar nadenken over de strategie en de doelen die in de samenwerking willen bereiken.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden en we verheugen ons op uw komst!

Programma - 1 december 2022

16:30 uur - Inloop
16:45 uur - Welkom door de voorzitter van de Versnellingskamer, Wim Werkman
17:15 uur - Gastspreker John Vernooij, algemeen directeur van van Omrin en tevens voorzitter en medeoprichter van de vereniging Circulair Friesland neemt ons mee in de ervaringen die in Friesland zijn opgedaan met het versnellen van de circulaire economie door samenwerking
17:45 uur - Presentatie van het conceptprogramma van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair voor 2023-2026 door Carolien Huisman, programmamanager
18:15 uur - Discussie aan de tafels over doel, activiteiten en thema's
19:45 uur - Koffie/thee en afronding plenair
20:00 uur - Einde van de avond

Locatie: Van Ginkel Groep, Veenendaal

Aanmelden voor Captains Dinner

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Captains Dinner gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven