Excursie Boerderij van de toekomst

dinsdag 10 oktober 2023
11:00 uur - 15:00 uur
Edelhertweg 1 8219 PH Lelystad
Aanmelden

Excursie Boerderij van de toekomst

Na het succes van onze recente "Boerderij van de Toekomst" meetup (klik hier voor de terugblik), zijn we enthousiast bezig met het plannen van een boeiende excursie voor onze Waterstof Community of Practice naar "The Farm of the Future" in Lelystad. Deze inspirerende excursie staat gepland voor dinsdag 10 oktober van 11.00 – 15.00 uur.
Wil je alvast meer weten over "The Farm of the Future"? Klik dan hier voor meer informatie 

Tijdens deze excursie nemen we je mee op een rondleiding over de boerderij en krijg je een presentatie over hoe waterstof wordt toegepast in de landbouw en hoe je er een succesvolle business case van maakt. Het is dé gelegenheid om ter plekke inspiratie op te doen en in contact te komen met gelijkgestemde pioniers op het gebied van Waterstof.

Wil je meer weten over dit evenement?

Je vind alle details en download de uitgebreide brochure via onderstaande button. Heb je interesse om deel te nemen? Laat het ons weten door contact op te nemen met de begeleiders van CoP Waterstof: Erik van der Veer (Erik.van.der.Veer@dutchboostinggroup.nl) Of Dina El Filali (dina.el.filali@dutchboostinggroup.nl) of schrijf je in via onderstaand formulier.

Aanmelden voor Excursie Boerderij van de toekomst

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Excursie Boerderij van de toekomst gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven