Living Lab Day

donderdag 19 november 2020
vanaf 09:15 uur
Online

Living Lab Day

Aanmelden

Uitnodiging Living Lab Day 19 november 2020

Graag nodigen we u uit voor een bijzondere bijeenkomst van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair op 19 november, van 09:15 - 13:30 uur. We willen graag met onze founders en partners, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden vieren dat het Living Lab ook in 2020 werk maakt van circulariteit. Door samen te werken, ketens te sluiten, bruggen te slaan en te inspireren versnellen en verbinden we in de regio de 3 O’s van overheid, onderwijs en ondernemers.

Duurzaam door de crisis

We hebben Jan Jonker bereid gevonden om het thema circulariteit met ons uit te diepen. Professor Jonker is em. hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en hield dit jaar de Duurzame Troonrede met zeven breekijzers voor een duurzame toekomst. Zijn stelling is dat we in de regio toekomstbestendig ondernemen moeten organiseren. Dat past natuurlijk uitstekend bij het Living Lab en we zien dan ook uit naar zijn inspiratie en advies.

Een programma voor iedereen

Een fysiek netwerkevent zit er dit jaar helaas niet in, Covid-19 gooit roet in het eten. Maar wij blijven in beweging en organiseren graag een online versie. En voegen daar graag inhoud en samenwerking aan toe, zoals dat bij ons hoort en waar juist nu extra behoefte aan is.

We starten met een plenair programma waar de lezing van Jan Jonker wordt gecombineerd met discussie en een update van onze activiteiten en resultaten. Daarna heeft u de keuze uit verschillende thema’s in deelsessies waaronder:

Tijdens de lunch is er een bijzondere cross-over sessie van de werkplaats Bouw. Het onderwerp is: Industrialisering van de Bouw als Verduurzaming zonder missers. Als u al eerder deelnam aan de succesvolle werkplaats Bouw (i.s.m. Cirkelstad) dan bent u vast geïnteresseerd. Maar ook als het nieuw voor u is en u nieuwsgierig bent naar hoe de toekomstige industrialisering van bouwprocessen eruit gaat zien, dan bent u welkom.

Bij een jaarbijeenkomst hoort netwerkmogelijkheid. Dat kan niet in de wandelgangen of aan de statafels zoals we graag zouden doen, maar de techniek staat voor niks. U kunt elkaar tijdens de koffie- en lunchpauze online ontmoeten aan thematafels, maar ook afspraken maken voor 1-op-1 ontmoetingen. Daarna is er gelegenheid tot netwerken en napraten.

Programma

09.15 uur PLENAIR

  • Opening Living Lab Day 2020
  • Welkom door de Versnellingskamer: het Living Lab geeft energie
  • Lezing van Professor Jan Jonker met mogelijkheid tot stellen van vragen via de chat

10.15 - 10.45 uur KOFFIEBREAK

10.45 - 11.45 uur PARALLELE SESSIES


11.45 - 12.30 uur LUNCHSESSIE

  • Een bijzondere cross-over sessie van de werkplaats Bouw. Het onderwerp is: Industrialisering van de Bouw als Verduurzaming zonder missers.


12.30 - 13.30 uur NETWERKMOGELIJKHEID

Ontmoeten en vernieuwen

We hopen u 19 november te ontmoeten. Als circulariteit u boeit, als samenwerking u trekt en als de Regio Foodvalley als Living Lab voor vernieuwing u aanspreekt, dan gaan we graag met u de uitdaging aan om werk te maken van de circulaire economie. Reserveer de datum alvast in uw agenda!

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button. Voor vragen kunt u terecht bij secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl

AanmeldenMeer informatie

Algemeen Werkplaats Bouw Werkplaats Voedselverspilling Werkplaats Meetbaarheid van Circulariteit Werkplaats Circulair Inkopen en Circulair in Beleid Werkplaats Waterstof Werkplaats Industrie

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2020 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven