Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 22 november gaat de Werkplaats Voedselverspilling verder! De Werkplaats is een gefocust praktijknetwerk waarin regionale bedrijven, onderwijs- en kennispartijen en overheden samen werken aan minder verspilling in de voedselketen, aan de ontwikkeling van nieuwe producten en ketens, en het bouwen van circulaire businesscases met partners bínnen en buiten de voedselketen.

In de eerste bijeenkomst van 9 mei stond centraal om met elkaar kennis te maken en om te bepalen wat we in de Werkplaats gaan doen. Welke ambities en vragen heeft u en welke kansen biedt deze Werkplaats – ook wel Fieldlab – in onze regio? De werkplaats zal draaien rondom concrete projecten en casussen uit de praktijk. Daarnaast vergroten we de samenwerking tussen de vele partijen en initiatieven die bezig zijn met dit thema binnen de regio.

Verspilling van voedsel en andere producten komen we tegen in de hele keten. Daarom nodigen we graag alle ketenpartners uit om mee te denken. Van supermarkt, restaurant en bakker tot ICT of marketeer.

Alle partijen zowel groot, midden, als klein zijn van harte welkom!