Loading...
Samenwerkingsprogramma 2019-04-03T18:39:28+00:00

Samenwerkingsprogramma

Het Samenwerkingsprogramma Regio Foodvalley Circulair is één van de projecten uit de Strategische Agenda 2015-2018 van Regio Foodvalley. Regio Foodvalley is een samenwerking tussen regionale overheden, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen. Zij werken samen als economische topregio door het creëren van een hoogwaardig vestigingsklimaat, een optimale leefomgeving en gezamenlijke projecten op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, mobiliteit, werkgelegenheid, energietransitie of voedselvisie.

Dit samenwerkingsprogramma over circulaire economie zal belangrijk onderdeel vormen van de nieuwe strategische agenda. Hierin werken ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden samen toe naar een meer circulaire economie.

Hoe we dit doen leest u in het samenwerkingsprogramma Living Lab Regio Foodvalley Circulair in de download hiernaast. Ook vindt u hier de samenwerkingsovereenkomst.

Ontvang onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte en ontvang uitnodigingen voor bijeenkomsten in het kader van Regio Foodvalley Circulair. Meld je aan via de knop EN ontvang onze nieuwsbrief automatisch in je mailbox.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen!