Werkplaats Bouw

Werkplaats bouw

Wat houdt het in?

De Werkplaats Bouw is een samenwerking tussen het samenwerkingsprogramma Regio Foodvalley Circulair en Cirkelstad Veenendaal. Cirkelstad is een platform dat werk maakt van een circulaire en inclusieve bouwsector. Binnen de verschillende cirkelsteden wordt kennis opgehaald en onderling gedeeld.

Film principes Cirkelstad

Meer informatie Cirkelstad

De werkwijze van de Werkplaats Bouw bestaat vooral uit ‘Community of Practice’ bijeenkomst per kwartaal. Deelnemers werken actief samen aan hun eigen concrete praktijkprojecten. Waarbij we gebruik maken van de aanwezige kennis van Cirkelstad. Tijdens deze sessies zullen staan verschillende thema’s centraal staan. Maar vooral komen. Het zal daarnaast vooral gaan om concrete praktijkvoorbeelden aan bod die ingebracht worden door de deelnemers van de werkplaats. Het zijn dus geen bijeenkomsten waar achterover geleund wordt, maar we gaan actief met elkaar aan de slag! Samen dingen uitproberen, fouten maken en daar weer van leren.

Thema’s waar aan gedacht wordt zijn: materiaal, ontwerp, proces en digitalisering. Maar ook nieuwe samenwerkingen, eigenaarschap en financiële aspecten komen aan bod. Graag zien wij de hele keten vertegenwoordigd, ook niet-bouwbedrijven zijn dus van harte welkom!

Hoe kunt u deelnemen?

De werkplaatsen zijn toegankelijk voor founders en partners van het samenwerkingsprogramma Regio Foodvalley Circulair. Om te kunnen deelnemen aan de werkplaats Bouw – en ook andere Werkplaatsen – wordt u deelnemer aan het samenwerkingsprogramma. Hoe dit precies werkt kunt u vinden in het samenwerkingsprogramma, welke u via onderstaande button kan downloaden. Een overzicht van de kosten is te vinden in bijlage 3 van de samenwerkingsovereenkomst. Deze is eveneens te downloaden onder hetzelfde kopje.

Samenwerkingsovereenkomst

Bent u geen founder of partner, maar wilt u wel deelnemen? Dat kan! U kunt éénmalig een werkplaats bijwonen om te verkennen of dit van meerwaarde kan zijn voor uw eigen bedrijf en uitdagingen. 

Met deelname aan de Werkplaats Bouw krijgt u dus toegang tot de kennis en het netwerk van zowel het Samenwerkingsprogramma Living Lab Regio Foodvalley Circulair als dat van Cirkelstad Veenendaal en landelijke Cirkelstad!

Trekker werkplaats bouw

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag deelnemen aan deze werkplaats? Dat kan nog!
Neem hiervoor contact op met Alexander van den Buuse.

Alexander van den Buuse
Spinner Cirkelstad
a.vandenbuuse@buroboot.nl

Aankomende werkplaatsen

Symbiose Track Frankeneng

Woensdag 19 april 2023

Staat uw toeleveringsketen onder druk? En u zoekt naar alternatieven dichter bij huis?  Wilt u kosten besparen? Dan is het...

Lees meer

Symbiose Track Ambacht/Nijverkamp

Woensdag 19 april 2023

Staat uw toeleveringsketen onder druk? En u zoekt naar alternatieven dichter bij huis?  Wilt u kosten besparen? Dan is het...

Lees meer

Symbiose Track

Woensdag 19 april 2023

Staat uw toeleveringsketen onder druk? En u zoekt naar alternatieven dichter bij huis?  Wilt u kosten besparen? Dan is het...

Lees meer
Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven