Neem deel aan de ontwikkeling van nieuwe kennis en nieuwe praktijken en inspireer elkaar. Living Lab Regio Foodvalley Circulair organiseert jaarlijks meerdere evenementen waaronder (online) Circulair Cafés. Ook vindt u alle evenementen van onze founders, partners en andere circulaire partijen.
Op dinsdag 9 september van 13.40 tot 15.10 uur volgen leerlingen van het Marnix College een masterclass "Werken met restvoedsel". Onder begeleiding van chef-kok Paula Middendorp.
Lees meerOp woensdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur is de volgende bijeenkomst van Samen Biobased Bouwen Foodvalley om dieper...
Lees meerDe leerlingen van het Christelijk Lyceum Veenendaal gaan woensdag 10 september aan de slag met een masterclass "Werken met restvoedsel".
Lees meerDe leerlingen van het Van Lodenstein College Barneveld, gaan woensdag 11 september aan de slag met een masterclass "Werken met restvoedsel".
Lees meerHoud jij je bezig met machines en installaties in voedingsmiddelenindustrie? Als gebruiker of juist als engineer of toeleverancier? Op 16...
Lees meerWij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?
Bekijk alle voordelen