Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

De verduurzaming van transport komt in een stroomversnelling!

Maandag 31 maart 2025 Community of Practice Waterstof

In Regio Foodvalley werken partijen samen aan de overstap naar waterstof. Tijdens de succesvolle lancering van het integraal waterstofproject is het fundament gelegd voor een gezamenlijke aanpak, met concrete stappen richting productie, infrastructuur en inzet van waterstofvoertuigen. Tijdens de inspirerende ontbijtsessie bij ACV in Ede gingen ondernemers, vervoerders en gemeenten...

Lees meer

Terugblik: Circulair Café bij Labnest

Vrijdag 28 maart 2025 Algemeen

Duurzame innovatie met Statieheld Wat een inspirerende middag! Op 19 maart 2025 kwamen ondernemers, onderwijsprofessionals en overheidsmedewerkers uit de regio Foodvalley samen bij Labnest voor het Circulair Café.   Tijdens een rondleiding door Labnest kregen we een kijkje in deze unieke broedplaats voor innovatie. We hebben veel geleerd over hoe mensen...

Lees meer

Terugblik: Heel Foodvalley repareert

Donderdag 27 maart 2025 Algemeen

Regio Foodvalley gemeenten slaan de handen ineen tijdens Reparatie campagne Van 17 tot en met 22 maart 2025 liep de Heel Nederland Repareert campagne tijdens de week van de circulaire economie. De opzet van deze campagne is een samenwerking tussen Natuur- en Milieufederatie Utrecht, Living Lab Regio Foodvalley Circulair en...

Lees meer

Oude apparaten krijgen tweede leven in Regio Foodvalley tijdens Week van de Circulaire Economie

Dinsdag 25 maart 2025 Algemeen

Van 17 tot en met 22 maart 2025 stond Regio Foodvalley in het teken van repareren. In zeven gemeenten werden succesvolle Repair Cafés en Repair Clubs georganiseerd als onderdeel van de landelijke campagne Heel Nederland Repareert. Dit was een initiatief vanuit Afval van Utrecht, Natuur- en Milieufederatie Utrecht en Living...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met restvoedsel’ voor leerlingen VMBO Groevenbeek College in Putten

Donderdag 20 maart 2025 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op woensdag 19 maart kregen leerlingen van VMBO Groevenbeek College een inspirerende masterclass ‘Werken met restvoedsel’. Onder begeleiding van chef-kok Giel Dons leerden zij handige technieken om met overgebleven ingrediënten heerlijke gerechten te kunnen bereiden. Wethouder Ewoud ’t Jong (Putten) was aanwezig om het belang van voedselbewustzijn en circulaire economie...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2025 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven