Sebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meerAfgelopen donderdag hebben we een geweldige online bijeenkomst rondom circulaire economie in de Regio Foodvalley gehad. Met de inspiratie die Jan Jonker bood, de inhoudelijke sessies rondom Industrie, Voedselverspilling, Circulair voor Beginners en Bouw en alle ontmoetingen hebben we een rijke oogst binnengehaald. We bedanken iedereen die (virtueel) aanwezig was....
Lees meerCovid-19 stelt ons allemaal voor uitdagingen. Juist nu de beweging naar circulariteit versnellen lijkt spannend, maar is volgens het Living Lab Regio Foodvalley de enige goede weg naar de toekomst. Daarom blijven wij volop in beweging. Bewegen we mee met ondernemers, overheid en onderwijs. Willen we in het netwerk aanwezig...
Lees meerCovid-19 stelt ons allemaal voor uitdagingen. Juist nu de beweging naar circulariteit versnellen lijkt spannend, maar is volgens het Living Lab Regio Foodvalley de enige goede weg naar de toekomst. Daarom blijven wij volop in beweging. Bewegen we mee met ondernemers, overheid en onderwijs. Willen we in het netwerk aanwezig...
Lees meerCovid-19 stelt ons allemaal voor uitdagingen. Juist nu de beweging naar circulariteit versnellen lijkt spannend, maar is volgens het Living Lab Regio Foodvalley de enige goede weg naar de toekomst. Daarom blijven wij volop in beweging. Bewegen we mee met ondernemers, overheid en onderwijs. Willen we in het netwerk aanwezig...
Lees meer