Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Terugblik ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Maandag 25 maart 2024 Community of Practice Bouw

Woensdag 20 maart was het zover! Bij ontmoetingscentrum de Eng in Voorthuizen zijn we met 100+ man uit de keten het gesprek aangegaan over gezond en biobased bouwen in de Regio Foodvalley. Inspiratie is gedeeld, commitment uitgesproken en er wordt al nagedacht over een vervolgbijeenkomst!   De dag begon met 6...

Lees meer

Met Boot in het circulaire schuitje!

Vrijdag 15 maart 2024 Community of Practice Bouw

De week van de Circulaire Economie sloten wij vandaag af met een kijkje in de keuken van een van onze circulaire koplopers: Ingenieursbureau Boot in Veenendaal. Ingenieurs met een verhaal noemen ze zichzelf en dat verhaal is van A tot Z boeiend! Kees Boot vertelde over hoe vroeger bij het...

Lees meer

Ook deelnemen aan "Het Nieuwe Normaal"? - Uw project laten evalueren

Woensdag 01 november 2023 Community of Practice Bouw

Wilt u uw project laten evalueren en leren waar verbeterpotentieel ligt voor uw volgende project of concept? Of leren hoe u een aanbesteding of uitvraag beter in de markt kunt zetten of beantwoorden? Dan is dit uw kans. Schrijf uw project nu in. De HNN-evaluatie wordt u aangeboden door de...

Lees meer

Presentatie afstudeeronderzoek Circulaire Betonketen in de Regio Foodvalley

Woensdag 30 augustus 2023 AlgemeenCommunity of Practice Bouw

Op 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar...   Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd.  ...

Lees meer

Sebastiaan Hetterschijt aan de slag als circulaire ketenadviseur

Woensdag 30 augustus 2023 AlgemeenCommunity of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en Beleid

Sebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit.   Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven