Aflevering 4 - Wij Blijven in Beweging!

Gepubliceerd op donderdag 09 juli 2020
AlgemeenCommunity of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en Beleid

Aflevering 4 - Wij Blijven in Beweging!

Covid-19 stelt ons allemaal voor uitdagingen. Juist nu de beweging naar circulariteit versnellen lijkt spannend, maar is volgens het Living Lab Regio Foodvalley de enige goede weg naar de toekomst. Daarom blijven wij volop in beweging. Bewegen we mee met ondernemers, overheid en onderwijs. Willen we in het netwerk aanwezig zijn en samenwerking stimuleren. En organiseren we inspiratie en ondersteuning. Kijk het filmpje van Rien Komen, vice-voorzitter van de AERES groep en vertegenwoordiger van het onderwijs in de  Versnellingskamer (ons dagelijks bestuur). Rien gaat in op de ontwikkelingen in het onderwijs en de omschakeling die de Corona-maatregelen bracht. En nodigt partijen in de Foodvalley uit om de kansen die het onderwijs biedt te benutten.

Dit is de laatste aflevering uit een serie van 4 interviews met de Versnellingskamer van het Living Lab over de effecten van Covid-19 op verschillende sectoren. De vorige afleveringen kunt u hier terugkijken.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven