Wij maken het rond
Partner worden

Aflevering 3 - Wij Blijven in Beweging!

Gepubliceerd op dinsdag 07 juli 2020
AlgemeenCommunity of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en Beleid

Aflevering 3 - Wij Blijven in Beweging!

Covid-19 stelt ons allemaal voor uitdagingen. Juist nu de beweging naar circulariteit versnellen lijkt spannend, maar is volgens het Living Lab Regio Foodvalley de enige goede weg naar de toekomst. Daarom blijven wij volop in beweging. Bewegen we mee met ondernemers, overheid en onderwijs. Willen we in het netwerk aanwezig zijn en samenwerking stimuleren. En organiseren we inspiratie en ondersteuning. Kijk het filmpje van Mariska Verloop, directievoorzitter van de Rabobank Vallei en Rijn en voorzitter van de  Versnellingskamer (ons dagelijks bestuur). Zij kijkt met een ondernemersbril naar de actualiteit en daagt regionale partijen uit om elkaar op te zoeken en ideeen, hulpvragen en initiatieven te delen.  

Dit is aflevering 3 uit een serie van 4 interviews met de Versnellingskamer van het Living Lab over de effecten van Covid-19 op verschillende sectoren. De vorige afleveringen kunt u hier terugkijken. De volgende aflevering verschijnt a.s. donderdag. 

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven