Wij maken het rond
Partner worden

Succesvolle Living Lab Day 2020

Gepubliceerd op maandag 23 november 2020
Community of Practice BouwCommunity of Practice Circulaire VoedselketensCommunity of Practice MeetbaarheidCommunity of Practice Inkopen en BeleidCommunity of Practice WaterstofCommunity of Practice Industrie

Succesvolle Living Lab Day 2020

Afgelopen donderdag hebben we een geweldige online bijeenkomst rondom circulaire economie in de Regio Foodvalley gehad. Met de inspiratie die Jan Jonker bood, de inhoudelijke sessies rondom Industrie, Voedselverspilling, Circulair voor Beginners en Bouw en alle ontmoetingen hebben we een rijke oogst binnengehaald.

We bedanken iedereen die (virtueel) aanwezig was. We horen graag uw reacties (positief en negatief) en hopen dat u betrokken blijft bij de circulaire economie.

Deelsessies terugkijken

U kunt tot 18 december de lezing van Jan Jonker en de deelsessies terugkijken op het platform dat we afgelopen donderdag gebruikten: https://enyoin.ichair.org/checkin. Dit geldt ook voor onze founders en partners die niet aanwezig konden zijn gisteren. Maakt u vooral gebruik van deze mogelijkheid! De slides van de sessie ‘Circulair voor Beginners’ kunt u hier inzien (met de uitkomsten van de Mentimeter) en de de 2 bestanden van de lunchsessie ‘Industrialisering van de Bouw als Verduurzaming zonder missers’ hier en hier.

Iedereen die aanwezig was krijgt als dank voor zijn of haar deelname het e-book van Jan Jonker waarmee u praktisch aan de slag kunt om duurzaamheid slim te organiseren. De download link van die e-book heeft u ontvangen op het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld voor Living Lab Day 2020.

Vijf deelnemers krijgen een papieren versie thuisgestuurd, zij hebben daarover van de organisatie bericht ontvangen.
 
Laten we blijvend samen werk maken van de Circulaire Economie in de Regio Foodvalley!

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven