Afgelopen maandagmorgen 11 september is in het kader van de Verspillingsvrije Week een masterclass Koken met Restvoedsel door o.a. Wieke Bonthuis van onze Community of Practice Circulaire Voedselketens gegeven bij het Aeres VMBO in Ede. De redactie van het Jeugdjournaal heeft hier lucht van gekregen en het Living Lab Regio...
Lees meerErvaar de toekomst van waterstof tijdens onze Innovatiedag op 28 september 2023: "Waterstof: Het Nieuwe Eureka voor de Energietransitie?" Ontdek de veelbelovende mogelijkheden van waterstof als duurzame energiebron, zonder CO2-uitstoot. Ga met ons mee op een inspirerende reis door het Groene Hart, waar we innovatieve waterstofprojecten verkennen en deelnemen aan...
Lees meerNa het succes van onze recente "Boerderij van de Toekomst" meetup ( klik hier voor de terugblik ), zijn we enthousiast bezig met het plannen van een boeiende excursie voor onze Waterstof Community of Practice naar "The Farm of the Future" in Lelystad. Deze inspirerende excursie staat gepland voor dinsdag...
Lees meerMet trots delen wij dat de CoP Waterstof in de schijnwerpers heeft gestaan bij Vallei Business. Een erkenning van onze bevlogenheid voor de gemaakte vooruitgang en de gezamenlijke inzet voor waterstofontwikkelingen. We willen onze gewaardeerde community bedanken voor hun inzet, bijdragen en enthousiasme. Het artikel belicht ons werk binnen het...
Lees meerOok dit jaar biedt regio Foodvalley in de Verspillingsvrije Week verschillende activiteiten aan voor het onderwijs. De belangstelling daarvoor is dit jaar groot. Masterclasses Koken met Gered Voedsel voor VO en MBO Maar liefst 6 scholen, met 7 klassen, doen dit jaar mee aan een Masterclass Koken met restvoedsel. Dit...
Lees meer