Kick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023! Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie...
Lees meerOp 20 juni j.l. presenteerde Toni Rijkaart, student Innovatieve Bedrijfskunde aan de CHE, zijn afstudeeronderzoek over een circulaire betonketen in de regio. Dat deed hij niet zomaar... Ruim 25 geïnteresseerden uit de betonketen, de overheid en het onderwijs waren aanwezig voor de presentatie en de dialoog die daarna gevoerd werd. ...
Lees meerOp donderdag 22 juni 2023 hebben we met veel enthousiasme de negende Community of Practice Waterstof mogen organiseren in Gasterij de Havezathe, Veenendaal. Samen hebben we een inspirerende dag beleefd waarin het thema "Energiehubs en hun impact op een duurzame toekomst" centraal stond. Resultaten van Rineke & Willem's onderzoek: "Vraag...
Lees meerSebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meerOp 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Voor ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen...
Lees meer