Op donderdag 22 juni 2023 hebben we met veel enthousiasme de negende Community of Practice Waterstof mogen organiseren in Gasterij de Havezathe, Veenendaal. Samen hebben we een inspirerende dag beleefd waarin het thema "Energiehubs en hun impact op een duurzame toekomst" centraal stond. Resultaten van Rineke & Willem's onderzoek: "Vraag...
Lees meerSebastiaan Hetterschijt gaat voor het Living Lab aan de slag als circulaire ketenadviseur om circulaire voedselketens te helpen realiseren. Sebastiaan is medeoprichter van Bakkersgrondstof en expert op het gebied van voedselketens en circulariteit. Bakkersgrondstof als partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair Sebastiaan is bakker van oorsprong en richtte samen...
Lees meerOp 11 oktober 2023 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer uit de regio. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op de campus van Wageningen University & Research (WUR). Voor ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen...
Lees meerWist je dat we in Nederland een kwart van al ons eten nooit eten? Al dat eten wordt verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. We stoppen er veel energie in. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk eten verspillen. Om daar aandacht voor...
Lees meerOp 17 juli overleed na een kort ziekbed Geanne van Arkel, onze begeleider van het thema Bedrijventerreinen en Industrie. We zijn daar erg verdrietig en ontdaan over en verliezen in haar een waardevol persoon. Ze was jong, levenslustig, gezond en altijd positief. En nu plotseling is zij er niet meer... ...
Lees meer