Wist je dat we in Nederland een kwart van al ons eten nooit eten? Al dat eten wordt verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. We stoppen er veel energie in. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk eten verspillen. Om daar aandacht voor...
Lees meerOp 17 juli overleed na een kort ziekbed Geanne van Arkel, onze begeleider van het thema Bedrijventerreinen en Industrie. We zijn daar erg verdrietig en ontdaan over en verliezen in haar een waardevol persoon. Ze was jong, levenslustig, gezond en altijd positief. En nu plotseling is zij er niet meer... ...
Lees meerOm mkb te helpen om innovaties in agrifood sneller naar de markt te brengen is er nu subsidie beschikbaar vanuit Regio Deal Foodvalley. De subsidie is beschikbaar in vouchers tot 50.000 euro. Foodvalley NL voert de voucherregeling uit. Veel veelbelovende start-ups en scale-ups in de agrifood hebben moeite om innovaties...
Lees meerDe Communities of Practice vormen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van het Living Lab Regio Foodvalley. Tijd om ze in de spotlight te plaatsen! De Community of Practice Waterstof bijt de spits af in de mei-editie van Vallei Business, regionaal zakenmagazine voor de Foodvalley Regio. Lees het artikel
Lees meerHet jaarverslag van 2022 van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair staat online. In dit jaarverslag vindt u een verantwoording van de activiteiten, resultaten en financiële jaarcijfers van 2022 en ook de doelstellingen voor 2023. Lees het jaarverslag
Lees meer