Silke van Helvoirt – student Food Innovation bij HAS green academy – heeft de eerste landelijke ZERO Food Waste Challenge gewonnen met haar project Get Saucy. Dit is een kant-en-klare saus die je vanuit de diepvries in portieblokjes kunt gebruiken met als doel meer broccolistronken en -bladeren op het bord...
Lees meerMeer weten over circulaire economie in uw bedrijf, kennismaken met circulaire nieuwe business modellen en besparen op uw afval door te scheiden? Upcycle Your Waste biedt kosteloze online cursussen met kleine deeltjes van 5 tot 10 minuten die u in uw eigen tempo kunt volgen. De totale cursustijd voor de...
Lees meerEen kleine 100 aanwezigen hebben afgelopen donderdag de start van het nieuwe programma van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair bijgewoond. In twee uur tijd kwamen veel onderwerpen langs: wat kunnen overheden doen om de circulaire economie te versnellen, waarom zou je als bedrijf circulair gaan ondernemen, wat is de...
Lees meerIn het vakblad Bouw & Uitvoering geeft CIRCO inspirerende voorbeelden en concrete tips om met circulariteit aan de slag te gaan. Want waar uitdagingen zijn, bestaan gelukkig ook businesskansen. Meer weten? Lees verder
Lees meerNa afloop van de bijeenkomst ‘Werkplaats Waterstof: Innovatie & Businesscases’ nam wethouder Engbert Stroobosscher (Veenendaal), bestuurlijk verantwoordelijk voor Mobiliteit in Regio Foodvalley, de sleutel van de Toyota Mirai in ontvangst. Toyota dealer Van Gent uit Ede presenteerde na de bijeenkomst deze schone en duurzame waterstofauto. Deze waterstofauto sluit als ‘gebruiker’...
Lees meer