Er is veel momentum gaande op gebied van waterstof in Regio Foodvalley. Niet alleen het netwerk groeit, maar zo ook de vraag en aanbod in Waterstof binnen de regio. En deze momentum willen wij graag vasthouden! Wat gaan we doen? Vanuit de Community of Practice Waterstof gaan we in 2024...
Lees meerAlberto’s Italian in Barneveld, partner van cateringplatform Zakelijk Bezorgd, is de tweede locatie die meedoet aan het regionale project Orbisk in Regio Foodvalley. Orbisk is een weeg- en camerasysteem om inzicht te krijgen in voedselreststromen. Het slimme weegsysteem wordt ingezet bij professionele keukens om voedselverspilling terug te dringen. De gemeenten...
Lees meerMet veel genoegen nodigen wij u uit voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 op donderdag 29 februari 2024 om 14:30 uur in Dru (Ulft). Deze top biedt een buitengewone gelegenheid voor de top 20 circulaire bedrijven van Gelderland om hun baanbrekende innovaties te presenteren op de informele innovatiemarkt. Hierbij...
Lees meerOp 10 januari vond het eerste Circulair Café van 2024 plaats. Onze locatie voor deze bijeenkomst was niemand minder dan Bakkersgrondstof in Wageningen, waar brood een tweede kans krijgt. Sebastiaan Hetterschijt nam ons mee op een boeiende reis door de wereld van hergebruikt brood en onthulde waarom dit niet alleen...
Lees meerRijn IJssel Vakschool Wageningen heeft een Orbisk weegschaal in gebruik genomen. De vakschool is daarmee de eerste locatie die meedoet aan het regionale project Orbisk in Regio Foodvalley. Orbisk is een weeg- en camerasysteem om inzicht te krijgen in voedselreststromen. Het slimme weegsysteem wordt ingezet bij professionele keukens om voedselverspilling...
Lees meer