Wij maken het rond
Ondernemers

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Masterclass ‘Werken met Restvoedsel’ voor leerlingen MBO De Meerwaarde in Barneveld

Vrijdag 15 maart 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Living Lab Regio Foodvalley Circulair was vandaag in de Week van de Circulaire Economie bij MBO De Meerwaarde in Barneveld. Hier hebben we gewerkt met restvoedsel onder leiding van chef-kok Giel Dons (Dons Catering) uit Wageningen. Dit voedsel kwam niet alleen van een stadsvoedseltuin en een lokale bakker, maar ook...

Lees meer

Met Boot in het circulaire schuitje!

Vrijdag 15 maart 2024 Community of Practice Bouw

De week van de Circulaire Economie sloten wij vandaag af met een kijkje in de keuken van een van onze circulaire koplopers: Ingenieursbureau Boot in Veenendaal. Ingenieurs met een verhaal noemen ze zichzelf en dat verhaal is van A tot Z boeiend! Kees Boot vertelde over hoe vroeger bij het...

Lees meer

Masterclass: ‘Werken met restvoedsel’ voor leerlingen van Pantarijn MHV en Pantarijn PRO

Donderdag 14 maart 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Wageningse leerlingen van Pantarijn MHV en Pantarijn PRO maken heerlijke gerechten met restvoedsel Het is de Week van de Circulaire Economie en in Regio Foodvalley doen veel scholen mee aan de masterclasses ‘Werken met Restvoedsel’. Deze masterclasses worden aangeboden om jongeren bewust te maken op al het voedsel dat wij...

Lees meer

Terugblik Circulair Café bij Bosch Beton

Woensdag 13 maart 2024 Algemeen

Sterke toekomst met duurzaam beton! Op 12 maart was Bosch Beton in Barneveld gastheer voor het Circulair Café van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Mede door de extra aandacht van de week van de circulaire economie was een gemêleerde groep deelnemers op de uitnodiging ingegaan om meer te horen...

Lees meer

Masterclass ‘Werken met restvoedsel’ voor studenten Het Perron

Maandag 11 maart 2024 Community of Practice Circulaire Voedselketens

Op maandag 11 maart volgden eerste- en tweedejaars studenten van de mbo-koksopleiding van Het Perron (Veenendaal) de masterclass ‘Werken met restvoedsel’, onder leiding van chef-kok Paula Middendorp en docent Erwin Stapel. Wethouder Marco Verloop, die als bestuurder verantwoordelijk is voor het thema Circulaire Economie in Regio Foodvalley, was hierbij aanwezig....

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven