De tweede bijeenkomst op woensdag 15 mei hebben Wicha en Nienke praktischer ingestoken nadat de eerste bijeenkomst veel informatie en inspiratie bevatte. We zijn aan de slag gegaan met vragen als: wat kan er al met welke vezels? Welke bouwprojecten staan op de planning en welke zijn kansrijk om biobased...
Lees meerVandaag gaf het Living Lab Regio Foodvalley Circulair een inspirerend gastcollege bij studievereniging Mercurius. Tijdens het eerste deel van de presentatie werd het werk en de doelstellingen van het Living Lab toegelicht, met een focus op innovatie en duurzaamheid in de regio. Vervolgens deelde partner Bakkersgrondstof hun fascinerende aanpak om...
Lees meerOp 23 mei 2024 kwam de Circulaire Raad van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair bijeen voor een inspirerende interactieve sessie. Vertegenwoordigers en partners van diverse ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden verzamelden zich om strategische adviezen te bespreken en te delen over de voortgang en toekomstplannen van onze circulaire initiatieven. Tijdens...
Lees meerOp 16 mei 2024 vond de bijeenkomst van de Versnellingskamer van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair plaats. De Versnellingskamer was te gast bij Hardeveld Projectinrichting. De leden van de Versnellingskamer bespraken de voortgang van lopende projecten en identificeerden nieuwe kansen voor samenwerking en innovatie. Een belangrijk agendapunt was de...
Lees meerOp 16 oktober 2024 wordt de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2024 uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemers uit de regio. Ondernemers met innovatieve producten of diensten kunnen zich tot en met 25 augustus aanmelden via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl . Een voordrachtscommissie stimuleert dat proces. Een vakjury maakt daarna bekend welke drie ondernemers voor...
Lees meer