11 - 16 maart
Week van de Circulaire Economie

Living Lab
Regio Foodvalley
Circulair.

Uitreiking Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023 - groot aantal circulaire nominaties

Zaterdag 14 oktober 2023 Algemeen

11 oktober vond de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2023, waar we als Living Lab Ciculair partner van zijn, plaats in het Omnia te Wageningen. Tijdens deze avond werden zowel de Innovatieprijs als de ICT- en Young Talend Award uitgereikt. Onder de genomineerden bevonden zich een groeiend aantal circulaire inzendingen, o.a. Cunera...

Lees meer

Gelderse Waarde-Ring uitgereikt - 'onze' Richard Hardeman van De Groenerie is één van de ontvangers

Zaterdag 14 oktober 2023 Community of Practice Circulaire Voedselketens

De Waarde-Ring is een initiatief van de Dutch Food Week. De prijs is er om mensen in het zonnetje te zetten die de verbinding tussen boeren en burgers versterken. Verschillende provincies reikten deze week de onderscheidingen uit. Het evenement werd afgelopen vrijdag afgetrapt op het provinciehuis in Arnhem. Thema dit...

Lees meer

Terugblik The Future of Us 2023 - Breaking down Barriers

Vrijdag 29 september 2023 Algemeen

Op donderdag 28 september werd met groot succes de vijfde editie van The Future of Us gehouden, met dit jaar als thema 'Breaking down Barriers'. Het evenement vond plaats op het bruisende bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem en bracht een indrukwekkend festival samen dat gewijd was aan de...

Lees meer

Rizz Plastics in Nijkerk - Op weg naar 100% circulair

Donderdag 28 september 2023 Algemeen

Rizz Plastics maakt hoogstaande producten van kunststof die vanuit Nijkerk hun weg over de hele wereld vinden. Maar hoe circulair is dit bedrijf eigenlijk en wat kan het nog meer doen? Voor het antwoord op die vraag klopte de partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair hier aan voor een...

Lees meer

Terugblik Circulair Café #2 - Milligreens

Donderdag 28 september 2023 Algemeen

Op 12 september opende Milligreens in Barneveld zijn deuren voor ons tijdens het tweede Circulaire Café. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het telen van hoogwaardige microgroenten en cressen met een innovatieve twist. Hun gewassen worden op een 'verticale' manier gekweekt en verpakt in volledig composteerbare kartonnen bakjes, dankzij hun gebruik...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven