Nieuws

Di-Plast: derde call open tot 15 mei

Donderdag 28 april 2022 Algemeen

Het Europese programma Di-Plast ondersteunt mkb-ondernemers, die aan de slag zijn of willen met kunststofrecycling. Het doel van dit Europese project is het verminderen van het gebruik van ‘virgin plastics’. Ondernemers kunnen, net zoals in de eerdere twee rondes, drie soorten vouchers aanvragen. De derde call is open tot 15...

Lees meer

Marktuitvraag Station Ede- Wageningen

Dinsdag 19 april 2022 AlgemeenWerkplaats Circulaire Voedselketens

Bent of kent u die creatieve food ondernemer die in een pop-up store gezond en lokaal voedsel op het station Ede-Wageningen wil aanbieden aan reizigers en passanten? Lees dan verder.   Vindt u ook dat het makkelijker moet worden om te kiezen voor gezond en duurzaam eten? En wilt u daar...

Lees meer

Subsidieregeling POP3: Samenwerking voor duurzame waardeketens in het kader van het Europees Partnerschap (EIP)

Vrijdag 08 april 2022 Algemeen

De landbouwsector is van belang voor de provincie Utrecht en staat voor grote maatschappelijke uitdagingen. De landbouw moet duurzamer en milieuvriendelijker worden tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen. Toegang tot eerlijke, gezonde en lokale producten zijn van groter belang geworden voor bewoners van de provincie. Daarbij moet de agrariër...

Lees meer

Terugblik Werkplaats Waterstof bijeenkomst #5

Woensdag 30 maart 2022 Werkplaats Waterstof

Op 16 maart was Werkplaats Waterstof #5 en kwamen we met een behoorlijk groep bij elkaar op het IPKW terrein in Arnhem. Tijdens deze werkplaatsbijeenkomst zijn wij gestart met enkele updates en een presentatie van een visie voor de Werkplaats in 2022. Onder begeleiding van inspirerende initiatiefhouders binnen de Regio...

Lees meer

MBO-challenge Voedselverspilling: welke oplossingen hebben de studenten Aeres Ede bedacht voor de regionale opdrachtgevers?

Woensdag 30 maart 2022 Werkplaats Circulaire Voedselketens

Op naar de landelijke Finale van 21 april 2022! Ze zijn er in oktober 2021 al mee begonnen: vijf eerste- en tweedejaars studententeams van het Aeres MBO Ede hebben onder leiding van Food-docent Malou Gerbrands gedurende vijf maanden wekelijks gewerkt aan een onderzoeksopdracht voor de MBO-challenge Voedselverspilling. De MBO-challenge is...

Lees meer

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven