Wij maken het rond
Partner worden

3e ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

woensdag 26 juni 2024
08:30 uur - 12:00 uur
Juffrouw Tok - Verlengde Arnhemseweg 101, 6718SM Ede
Aanmelden

3e ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Op 26 juni vindt de derde bijeenkomst plaats om de biobased bouwketen Gezond Bouwen in de Gelders Vallei op te zetten.
We komen in de ochtend bij elkaar om plannen verder af te stemmen, bij Juffrouw Tok in Ede. Dit restaurant ligt 300 meter van de vezelhennep velden van boer Herman Pieter Prangsma, waar we ook onder begeleiding van loonwerker Wessel Brand van Hofmeijer, en uiteraard de boer zelf een bezoek aan gaan brengen.

Daarna werken we voor één van de toegezegde bouwprojecten van woningcorporatie Woonstede uit hoe de biobased bouwmaterialen toe te passen. Ook is er ruimte om anderen te ontmoeten, want opbouw van de keten is immers ook opbouwen van netwerken door de verschillende sectoren heen zodat jullie kunnen komen tot de juiste afspraken.
Zien we elkaar weer op 26 juni?

Let op: als je nieuw bent op dit thema of in dit netwerk, of als je de laatste bijeenkomst hebt gemist ben je ook van harte welkom om aan te sluiten.  Hier kun je lezen wat we de eerste en tweede bijeenkomst hebben gedaan. We bouwen door op die inzichten, dus handig om dat door te nemen. Laat even weten bij je aanmelding als je behoefte hebt aan wat extra informatie. Dan neemt Nienke of Wicha contact met je op om te zorgen dat je voldoende bent bijgepraat. 

Het programma

8:30 uur - Koffie of thee
9:00 uur - Excursie naar het vezelhennepveld met HP Prangsma (boer en kartrekker Agenda Natuurinclusief) en Wessel Brand (Hofmeijer)
10:00 uur - Speeddating, koffie & zeepkist-moment voor hulpvragen
11:00 uur - Samen leren hoe biobased te bouwen: Eén beoogd bouwproject Woonstede wordt voor de groep uitgewerkt, met aan het woord Alex Broekhorst, Arne Eindhoven, een bouwbedrijf en een expert biobased materialen.
11:45 uur - Afronding en verder invullen van de keten, bekendmaken van de locaties voor de "Hier Groeien Huizen" spandoeken
12:00 uur - Einde

Terugblik bijeenkomst 15 mei

Klik hier

Contact:
Wicha: wicha@innoconnect.nl 
Nienke: nienke@buildingbalance.eu

Aanmelden voor 3e ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?
Dit is een verplicht veld.

Wanneer u zich aanmeldt voor 3e ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Community of Practice Bouw

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven