Circles University: ‘Help, het water raakt op’

woensdag 02 december 2020
16:00 uur - 17:00 uur
Online

Circles University: ‘Help, het water raakt op’

Op 2 december organiseert CIRCLES het eerste online CIRCLES University over het thema ‘Help, ons water raakt op’.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. Tijdens deze eerste uitzending van CIRCLES University gaan we in gesprek met experts en jou.

Programma en gasten

Op woensdag 2 december vindt de uitzending live plaats vanuit het Nederlands Watermuseum in Arnhem en we gaan in gesprek met de volgende gasten:

  • Patrick Blom, programmamanager Circulaire economie en Energietransitie bij Waterschap Vallei en Veluwe; hij vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de rioolwaterzuivering van de toekomst, de circulaire waterfabriek.
  • Roy Tummers, directeur VEMW (het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) gaat dieper in op het belang van de beschikbaarheid van water.
  • Peter Schrijver, bestuurder Waterschap Rijn IJssel deelt zijn kennis over het Deltaplan en de droogte in het oosten van het land.
  • Tot slot zal onze gastvrouw Monique Verber, adjunct-directeur Nederlands Watermuseum, een inkijk geven in de toekomst van het museum.

Wil je er online bij zijn?

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 27 november, aan via onderstaande button. Ken je iemand anders die dit onderwerp van deze eerst CIRCLES University presenteert interesseert? Stuur de uitnodiging dan gerust door! Tijdens de uitzending zullen we ingaan op vragen van onze kijkers.

Aanmelden

Na het aanmelden ontvang je een aantal dagen voor het event een link om de online CIRCLES University bij te wonen.
Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland

Praktische informatie

Datum: woensdag 2 december
Start programma: 16:00 uur
Afsluiting: 17:00 uurMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2021 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven