11 - 16 maart
Week van de Circulaire Economie

Circulair Café bij Bosch Beton

dinsdag 12 maart 2024
15:30 uur - 17:30 uur
Grote Bosweg 1, 3771 LJ Barneveld
Aanmelden

Circulair Café bij Bosch Beton

Na het succesvolle nieuwjaarsevent bij Bakkersgrondstof in januari, kijken we nu alweer uit naar ons volgende Circulaire Café. Deze keer staan we klaar om dieper in te gaan op het thema 'bouw' bij niemand minder dan Bosch Beton. We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn op dinsdag 12 maart 2024, vanaf 15:15 uur, bij onze gewaardeerde partner in Barneveld.

De middag belooft een informele ontmoeting te worden, waarbij we niet alleen de kans krijgen om met elkaar te netwerken, maar ook om te leren van de innovatieve benaderingen binnen de bouwsector. Bosch Beton opent haar deuren voor ons, en we kijken uit naar een inspirerende kijk achter de schermen!

Programma

  • 15:15 - 15:30 uur Inloop
  • 15:30 - 16:15 uur Korte kennismaking & Rondleiding
  • 16:15 - 16:45 uur Rondje vragen en ontwikkelingen
  • 16:45 - 17:30 uur Borrel

Tijdens de rondleiding krijgt u de gelegenheid om te zien hoe beton een nieuwe kans krijgt bij Bosch Beton. Na deze verkenning nodigen wij u uit om uw eigen ideeën en initiatieven te delen. Of het nu gaat om het zoeken naar samenwerking, het melden van mijlpalen of het vragen van hulp, we staan klaar om samen te leren en te groeien.

Uiteraard sluiten we de dag af met een ontspannen borrel, waar ruimte is voor informeel contact en verdere kennismaking. We kijken uit naar een inspirerende bijeenkomst met waardevolle ontmoetingen en kennisdeling.

Aanmelden voor Circulair Café bij Bosch Beton

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Circulair Café bij Bosch Beton gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven