Op dinsdagmiddag 12 september van 15:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom bij het tweede Circulaire Café van het Living Lab Circulair in 2023. Een informele ontmoeting met elkaar, een kijkje in de keuken bij één van onze partners en gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen.
Deze eerste keer waren we te gast bij Restore in Ede. We kijken terug op een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. (Heeft u het eerste Circulair Café gemist? Bekijk hier het verslag.)
Voor deze tweede editie nodigen we u van harte uit bij Milligreens in Barneveld, gespecialiseerd in het verbouwen van topkwaliteit microgroenten en cressen. De gewassen worden 'verticaal' gekweekt en geleverd in kartonnen bakjes die in combinatie met onze hennep groeimedium volledig composteerbaar zijn. GEEN plastic, GEEN afval!
Jaco Kuiper, oprichter en eigenaar van Milligreens, is onze gastheer. Hij zal ons meenemen in de ontwikkelingen van 'vertical farming' en uitleggen hoe stadslandbouw voor een betere leefomgeving kan zorgen. En we denken als aanwezigen graag ook mee met zijn plannen en ideeën.
Uiteraard is er er gelegenheid om eigen ideeën en initiatieven te delen. Kunt u hulp gebruiken, heeft u een mijlpaal te melden, zoekt u samenwerking? We leren samen!
En uiteraard is er ruimte voor ontspannen ontmoeten en kennismaken bij de borrel.
Inloop met drankje
Rondleiding Milligreens
Mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bespreken van ontwikkelingen
Borrel
Milligreens, Achterveldseweg 22a te Barneveld
Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen vragen we u zich aan te melden.
U kunt zich inschrijven door uw gegevens in te vullen in het onderstaande aanmeldformulier.
Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?
Bekijk alle voordelen