Heeft u Circulaire Voornemens? Of wilt u graag doorpraten over een Circulaire economie? Om met inspiratie het nieuwe jaar in te gaan nodigen wij u van harte uit voor het eerste Circulaire Café van 2024. Op woensdag 10 januari 2024 bent u van harte welkom bij onze partner in Wageningen. Een informele ontmoeting met elkaar, een kijkje in de keuken bij een van onze partners en gelegenheid om kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen.
We zijn te gast bij Bakkersgrondstof waar brood een nieuwe kans krijgt. Sebastiaan Hetterschijt verteld ons er alles over. Over waarom hergebruikt brood gezonder, duurzamer en zelfs smakelijker is dan normaal brood. Misschien mag dat zelfs even getest worden!
Na een rondleiding bij Bakkersgrondstof is er gelegenheid om eigen ideeën en initiatieven te delen. Kunt u hulp gebruiken, heeft u een mijlpaal te melden, zoekt u samenwerking? We leren samen!
En uiteraard is er ruimte voor ontspannen ontmoeten en kennismaken bij de borrel.
Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen vragen we u zich aan te melden.
Praktische informatie
Bakkersgrondstof: Agro Business Park 75, 6708 PV, Wageningen
Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?
Bekijk alle voordelen