Wij maken het rond
Partner worden

Concreet Integraal Waterstofproject in Regio Foodvalley

dinsdag 31 december 2024
Tijd nog niet bekend
Aanmelden

Concreet Integraal Waterstofproject in Regio Foodvalley

Dit jaar hebben we een belangrijke stap gezet door onze aanpak te verschuiven van inspireren naar daadwerkelijk realiseren. We zijn goed op weg naar een concreet integraal waterstofproject in de regio Foodvalley, met een actieve aanvraag die momenteel wordt voorbereid. Binnen de Triple Helix structuur werken verschillende deelnemers hard aan dit project tijdens onze besloten bijeenkomsten.

We hebben een voorlopige samenwerkingsovereenkomst opgesteld in samenwerking met ons netwerk van key-partners. De huidige partners komen uit de gehele keten, waaronder de overheid, tankstations, ombouwers en afnemers. Bovendien groeit de groep deelnemers nog steeds, wat de samenwerking nog dynamischer maakt.

Wat gaan we doen? 

Vanuit de Community of Practice Waterstof gaan we in 2024 krachtig aan de slag met de realisatie van een concreet waterstofproject! In dit project zetten we de belangen van alle betrokkenen centraal. We betrekken niet alleen de aanbieders, producenten, tankstationhouders, vulpuntbeheerders en ombouwers, maar richten ons specifiek op de partijen die waterstof afnemen. Denk hierbij aan zowel zware als lichte transporteurs en vervoerders van voertuigen. In een besloten groep werken we intensief samen met het rijk, de provincies, gemeentes en opleidingsinstellingen, als triple helix, om succesvol toe te werken naar een concreet plan met bijbehorende financiering.

Volgende besloten bijeenkomst:
Datum: 28 augustus 2024
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Veenendaal

Transporteurs opgelet

Transporteurs in de regio Foodvalley, er is een uitstekende kans om deel te nemen aan het integrale waterstofproject.
 

Waarom Waterstof?

Elektrische voertuigen ervaren vaak problemen met de laadinfrastructuur, zowel bij klanten als op kantoor, wat lange wachttijden kan veroorzaken. Waterstof biedt een krachtige oplossing met snellere tanktijden en een groter bereik, wat vooral voordelig is voor langeafstandsvrachtvervoer.
 

Interesse voor Zware Voertuigen

Het project omvat ook waterstofverbrandingsvoertuigen, waardoor zware voertuigen worden meegenomen in de transitie naar emissieloos rijden.
 

Unieke Kans

Deelname aan dit project biedt de kans om te investeren in een toekomstbestendige bedrijfsvoering, waarbij flexibel vervoer overal mogelijk is. Door nu mee te doen, kun je actief invloed uitoefenen op strategische keuzes en de business case. Bovendien biedt Regio Foodvalley gratis begeleiding bij de overgang naar emissieloos rijden, en draagt het project bij aan een betaalbare energietransitie.
 

Deelnemen?

Zie jij de voordelen van waterstof transport en wil je gebruik maken van deze momentum, en onder begeleiding van CoP Waterstof begeleiders Erik & Dina onderdeel worden van dit Regio Foodvalley Waterstof Project? 

Laat je interesse via onderstaand formulier achter, zodat wij jou kunnen meenemen in de realisatie het Regio Foodvalley Waterstof project. Of neem contact op met een van de CoP waterstof begeleiders. Dina El Filali (dina.el.filali@dutchboostinggroup.nl) en Erik van der Veer (Erik.van.der.Veer@dutchboostinggroup.nl)

Aanmelden voor Concreet Integraal Waterstofproject in Regio Foodvalley

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor Concreet Integraal Waterstofproject in Regio Foodvalley gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Community of Practice Waterstof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven