Finale Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

donderdag 10 februari 2022
vanaf 16:00 uur
Online

Finale Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES de tweede editie van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20, waarbij de top van het Gelderse MKB andere ondernemers inspireert!

Op 10 februari 2022 16:00 uur is de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. In deze live-uitzending van een klein uur pitchen de 5 beste inzendingen van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 hun innovatie, waarna de jury de winnaars bepaalt en de prijzen uitreikt. 

Jij kunt deze uitzending online bijwonen en stemmen op de publieksprijs. 

Tijdens deze live-uitzending zal de juryprijs ter waarde van €3000,- én de spotlight op ons platform met ruime media aandacht worden uitgereikt. Daarnaast kan je zelf (live!) stemmen op jouw favoriet voor de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wint €1000,- en ruime media aandacht via ons netwerk.

Meld je aanMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven