Finale Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

vrijdag 11 februari 2022
vanaf 16:00 uur
Online

Finale Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

De Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden samen met Provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelregio Utrecht, Cirkelstad, Circularities, Natuur en Milieu Utrecht. Het doel is te laten zien wat Provincie Utrecht te bieden heeft op het gebied van circulaire innovaties en om deze circulaire innovaties een stap verder te helpen.

Op 11 februari 2022 16:00 uur is de finale van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20. In deze live-uitzending van een klein uur pitchen de 5 beste inzendingen van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 hun innovatie, waarna de jury de winnaars bepaalt en de prijzen uitreikt. 

Jij kunt deze uitzending online bijwonen en stemmen op de publieksprijs.

De juryprijs bestaat uit €3000,- en de spotlight op ons platform met ruime media aandacht. De winnaar van de publieksprijs wint €1000,- en ruime media aandacht via ons netwerk.

Aanmelden

Geef je nu op voor het online event op 11 februari om kennis te delen, nieuwe contacten te leggen en te stemmen op jouw favoriete innovatie.

Aanmelden voor de uitzendingMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven