Wij maken het rond
Partner worden

Ontdek en Ontmoet Regio Foodvalley

vrijdag 07 juni 2024
12:30 uur - 18:00 uur

Ontdek en Ontmoet Regio Foodvalley

Save the date

Vrijdag 7 juni is het zover. Dan nemen wij je mee naar een duurzaam Regio Foodvalley tijdens onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Bereid je voor op een middag vol ontdekkingen. Een middag waarbij we de diversiteit en impact van duurzaamheidsinitiatieven in onze regio in de schijnwerpers zetten.

Een inspirerende middag waarin we op pad gaan in de regio. Wij laten je graag zien met welke inspirerende projecten we samen in Regio Foodvalley duurzaam invulling geven aan de Strategische Agenda 2020-2025. En hoe de Regio Deal Foodvalley daar concreet aan bijdraagt.

Maar dat is niet alles! Deze bijeenkomst biedt jou ook een uitgelezen kans om waardevolle contacten te leggen en je netwerk uit te breiden. Ontmoet ondernemers, vertegenwoordigers van onderwijs- en kennisinstellingen en bestuurders die deel uitmaken van onze samenwerking.

Ontdek en Ontmoet

Ontdek hoe ondernemers en organisaties innoveren en hoe we bijdragen aan een toekomstbestendige regio. Ontmoet bestuurders, ondernemers en vertegenwoordigers uit onderwijs- en kennisinstellingen 

Programma

Noteer vrijdag 7 juni van 12.30 uur tot 18.00 uur alvast in je agenda. De locatie en het programma maken we medio april bekend. Meer informatie?

Klik hierMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven