Wij maken het rond
Partner worden

Ontdek & Ontmoet Regio Foodvalley

vrijdag 09 juni 2023
12:00 uur - 18:00 uur
Diverse locaties in de Regio Foodvalley

Ontdek & Ontmoet Regio Foodvalley

Regio Foodvalley staat ból van innovaties. We werken volop aan een duurzame en gezonde toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis durf creëren we nieuwe kansen.
Door intensieve samenwerking tussen ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden ontstaan in Regio Foodvalley creatieve en baanbrekende oplossingen voor de opgaven van deze tijd.

Innovaties in de schijnwerpers

Op vrijdagmiddag 9 juni gaat u op pad en bezoekt u initiatieven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Bijvoorbeeld een betonbedrijf dat op weg is naar een cementvrije generatie. Of luister naar de boer die vertelt over het totaalplaatje van grond tot mond: welke innovaties vraagt dat in het boerenbedrijf? Bekijk de nieuwste innovatie voor geautomatiseerde kweek- en vermeerderingssystemen bij het Insect Experience Centre of maak kennis met de wereld van circulaire en innovatieve verpakkingen. 

Praktische informatie

Locatie

De start en de afsluiting van het programma vinden plaats in De Meerwaarde (school voor voortgezet onderwijs), Rietberglaan 6, in Barneveld. De Meerwaarde ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van station Barneveld-Zuid.

Vervoer

Voor de bezoeken aan de bedrijven is busvervoer, een huurfiets of zijn treinkaartjes geregeld. Het vervoer hangt af van de tour die u kiest.

Programma

12.00 - 13.00 uur  Ontvangst met lunch
13.00 - 14.00 uur  Welkomswoord en spreker.
14.00 - 17.00 uur  Ontdek Regio Foodvalley
17.00 - 18.00 uur  Netwerkborrel

Aanmelden

Ga naar de website via onderstaande knop. Kies één van de tours en vul uw gegevens in. Elke deelnemer bezoekt tijdens de tour twee projecten of initiatieven. Voor verschillende tours is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bemachtig nu nog de laatste plekjes!

Aanmelden en meer informatieMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven