Wij maken het rond
Partner worden

Toekomstbestendig ondernemen in Regio Foodvalley!

donderdag 04 april 2024
19:00 uur - 22:00 uur
Mauritskazerne in Ede

Toekomstbestendig ondernemen in Regio Foodvalley!

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere bijeenkomst: "Toekomstbestendig Ondernemen in Regio Foodvalley", een evenement waarbij we samen de koers voor de toekomst willen bepalen. Deze dynamische bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 april 2024 in de Mauritskazerne in Ede.

In de afgelopen periode heeft Regio Foodvalley uitgebreid onderzoek laten uitvoeren naar de invloed van toekomstige trends en ontwikkelingen op ons regionale bedrijfsleven. We hebben onderzocht wat deze ontwikkelingen betekenen voor onze economie en welke impact ze zullen hebben op de toekomstige ruimtebehoeften van zowel bedrijven als kennisinstellingen.

Tijdens deze bijeenkomst willen we de resultaten van dit onderzoek met u delen. Maar meer nog, we willen de gelegenheid bieden om samen in inspirerende rondetafelgesprekken dieper in te gaan op de verkregen inzichten. Drie belangrijke onderwerpen zullen centraal staan:

Onderzoek naar de Economie van de Toekomst:

Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen die onze economie zullen vormgeven? Hoe kunnen we ons hierop voorbereiden en hierop anticiperen?

Clustervorming:

Hoe kunnen we als regio profiteren van elkaars aanwezigheid, bedrijfsactiviteiten afstemmen en onze krachten bundelen om innovatie en groei te stimuleren?

Financiering:

Welke financieringsmogelijkheden zijn er voor ondernemers in onze regio die verder willen doorgroeien of innoveren? Hoe kunnen we zorgen voor voldoende investeringen in vernieuwende projecten en ideeën? Maak van deze gelegenheid gebruik om uw stem te laten horen om de toekomst van onze regio vorm te geven. De informatie die wij deze avond ophalen, gebruiken we als input voor de nieuwe Strategische Agenda Regio Foodvalley (2026-2030). In de Strategische Agenda spreken we met elkaar af wat wij de komende jaren in de regio willen bereiken en hoe we dat doen.

Maak van deze gelegenheid gebruik om uw stem te laten horen om de toekomst van onze regio vorm te geven. De informatie die wij deze avond ophalen, gebruiken we als input voor de nieuwe Strategische Agenda Regio Foodvalley (2026-2030). In de Strategische Agenda spreken we met elkaar af wat wij de komende jaren in de regio willen bereiken en hoe we dat doen.

Programma

  • 19:00 uur Inloop
  • 19:30 uur Welkom door Maud Hulshof, bestuurlijk verantwoordelijk voor thema Economie in Regio Foodvalley
  • 19:40 uur Innovatiekracht in Regio Foodvalley door Henk Kievit, CHE lectoraat Dienstbaar Organiseren
  • 20.00 uur Presentatie onderzoek Economie van de toekomst in Regio Foodvalley door Peter Savelberg
  • 20.30 uur Rondetafelgesprekken met experts en bedrijfsleven onder leiding van Henk Kievit
  • 21:30 uur Netwerkborrel
  • 22.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 25 maart 2024. Wij verheugen ons op uw komst!

Aanmelden

 

 Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven