Werkplaats Waterstof #6

woensdag 15 juni 2022
14:45 uur - 17:15 uur
Toyota Material Handling Ede, Stevinlaan 4, 6716 WB Ede

Werkplaats Waterstof #6

Waterstof is volop in ontwikkeling zowel internationaal als nationaal en zowel aan de vraag- als de aanbodkant. Ook binnen onze regio vinden deze ontwikkelingen plaats. Zo worden binnen Regio Foodvalley in toenemende mate waterstofinitiatieven gesignaleerd rondom transport, opslag en distributie. 

Deze ontwikkelingen bieden een mooie kans om het ontstane momentum vast te houden en om gezamenlijk stappen te maken. Het matchen van vraag en aanbod is hierbij van belang. Met de opkomende waterstof vulpunten en tankstations binnen de regio aan de aanbod kant, willen wij ons nu richten op het faciliteren van gezamenlijk inkoop aan de afname kant. 

Tijdens Werkplaats Waterstof #6 duiken wij daarom in het thema: “Waterstof gezamenlijke inkoop”. Op wat voor manieren kunnen wij waterstoftoepassingen collectief inkopen? Welke kansen en mogelijkheden zijn er en wat komt kijken bij een gezamenlijk inkoopproces? Gedurende deze Werkplaatsbijeenkomst gaan we samen op zoek naar antwoorden. Dit doen wij aan de hand van een interactieve workshop en onder begeleiding van inspirerende sprekers. De middag wordt afgesloten met een rondleiding over het Toyota Material Handling demo terrein in Ede.

Regionale waterstof behoefte inventarisatie

In aanloop naar de bijeenkomst voeren wij een regionale inventarisatie uit, naar de inkoop behoeftes van waterstofvoertuigen. Van heftrucks, agrarische tractoren en vrachtvervoer tot aan personenvervoer, met behulp van dit formulier kunt u uw inkoopbehoefte aangeven. Zo kunnen wij de potentiële vraag naar waterstof op regionaal niveau in kaart brengen. 

Programma

14:45 Inloop
15:00 Welkom & terugkoppeling werkplaats #5
15.10 Rondje updates vanuit de Regio
15:25 Gastpresentatie 1
Waterstof inkoop/lease trends, ontwikkelingen & mogelijkheden
15.40 Gastpresentatie 2
Collectief Inkoop waterstoffaciliteiten vanuit theorie & praktijk
15.55 5 min pauze
16.00 Interactieve workshop
16.30 Plenaire terugkoppeling
16:45 Rondleiding Toyota Material Handling, innovatieve werkplaats met waterstoftoepassingen 
17.00 Officiële afsluiting + start borrel
17.30 Einde

 

Aanmelden voor werkplaats waterstof #6

Wat is uw naam?
Vul uw bedrijfsnaam in
Hoe kunnen wij u bereiken?

Wanneer u zich aanmeldt voor werkplaats waterstof #6 gaat u ermee akkoord dat wij beeldmateriaal (wat tijdens dit evenement wordt gemaakt) van u mogen gebruiken voor uitingen zoals onze social media, nieuwsbrief of website. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, stuur dan een mailtje naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl.
Dit 'vinkje' is verplichtMeer informatie

Werkplaats Waterstof

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Heeft u ook interesse om partner van Living Lab Regio Foodvalley Circulair te worden?

Wij verwelkomen u graag! Circulair ondernemen is geen utopie meer, het is inmiddels een serieus businessmodel dat kansen biedt. Heeft Living Lab Regio Foodvalley Circulair uw interesse gewekt en wilt u ook bijdragen aan een circulaire economie?

Bekijk alle voordelen
Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven