CIRCL College Tour #31: Concreet Circulair!

Gepubliceerd op maandag 29 augustus 2022
Algemeen

CIRCL College Tour #31: Concreet Circulair!

Maandag 5 september, 12:00 - 13:00 uur - gratis webinar. 

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen ze een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Andre Nijhof

Professor André Nijhof neemt je mee in hoe een circulaire transitie werkt en wat jij als professionals kunt doen om de verandering aan te jagen. 

André is hoogleraar Duurzaam Ondernemen en Stewardship aan Nyenrode Business Universiteit. Veel van zijn recente werk is gericht op het inbedden van lange termijn waarde creatie in de kernprocessen van een organisatie. Hoe kunnen we goede business genereren, die een positieve impact heeft op de maatschappij en ons werkleven zinvoller maakt? En hoe combineer je dit met goede financiële resultaten, niet als doel maar als logisch gevolg van goed zakendoen?

Vanuit zijn rol bij Nyenrode Business Universiteit heeft hij een samenwerking opgezocht met Stichting Sustainability University. Dit heeft onder andere geleid tot een boeiend onderzoek over de professional in de circulaire economie, meerdere casestudies en een handleiding transitie management.

In dit college ontleedt André hoe een circulaire transitie werkt en wat je als professional kan doen om circulaire initiatieven naar volwassenheid te brengen. Een transitie is opgebouwd uit meerdere fases, zo ook de circulaire transitie. Per transitiefase behandelt André een praktijkvoorbeeld waarmee hij laat zien hoe jij als professional de verandering binnen jouw bedrijf kan najagen.

Ben je ook benieuwd naar de visie van André Nijhof? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven