CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20

Gepubliceerd op woensdag 06 januari 2021
Algemeen

CIRCLES organiseert Gelderse Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde  van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle Gelderse ideeën en initiatieven op de kaart te zetten en elkaar te inspireren, organiseert CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie TOP 20.

Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, mate van samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. De jury bestaat uit Gelders gedeputeerde Christianne van der Wal, Roeland van Delden (CEO Leadax, 1 van de 10 nationaal iconen), Sebastiaan Berendse (WUR) en Geanne van Arkel (MVO manager van het jaar 2018).

Op 3 februari 2021, in de week van de Circulaire Economie, maakt de jury de Top 20 bekend. Via een livestream kan iedereen dan stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs.

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 wordt georganiseerd door CIRCLES, in samenwerking met VNO-NCW Midden en Kiemt.

Organisaties kunnen een circulaire innovatie aanmelden tot 15 januari 2021 op https://geldersecirculaireinnovatietop20.nl of via onderstaane button.

Aanmelden

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven