Wij maken het rond
Partner worden

Circulair met spoed

Gepubliceerd op donderdag 26 november 2020
Algemeen

Circulair met spoed

Circulair ondernemen is de toekomst. Toch is het soms nog lastig om innovatieve circulaire ideeën tot een succesvol bedrijf te maken. Je komt als ondernemer barrières tegen en die roepen vragen op. Het Versnellingshuis helpt ondernemers met die vragen. Daarom organiseert Het Versnellingshuis we van 7 t/m 11 december 2020 ‘Circulair met Spoed’. Een week lang staan zij online voor jou klaar om je binnen vierentwintig uur te voorzien van antwoord op jouw circulaire vraag.

Het Versnellingshuis bestaat uit een team van experts met elk hun specialisme op het gebied van circulair ondernemen. Tijdens Circulair met Spoed willen ze jou zo snel mogelijk helpen. Stel hun die week jouw vraag op LinkedIn en verwacht binnen vierentwintig uur een reactie.

Hoe werkt het?

Je kan van 7 t/m 11 december je vraag stellen op de LinkedIn pagina van Versnellingshuis Nederland Circulair. Wanneer de week begint vind je bovenaan op deze pagina van Nederland Circulair een Circulair met Spoed-post, hieronder kun je je vraag delen. Het team van experts gaat dan voor je aan de slag en geeft binnen vierentwintig uur reactie op jouw vraag. Stel jij je vraag liever besloten of ben je niet actief op LinkedIn, vul dan een aanvraagformulier in met jouw vraag.

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven