Wij maken het rond
Partner worden

De grote finale van de Circulaire Innovatie Top

Gepubliceerd op dinsdag 05 maart 2024
Algemeen

De grote finale van de Circulaire Innovatie Top

Mis het niet! De grote finale van de Circulaire Innovatie Top - Livestream op 15 maart, waar finalisten uit Overijssel, Gelderland, Flevoland, Brabant en Limburg samenkomen. Vanaf 29 februari mogen drie Gelderse bedrijven zichzelf met trots winnaar noemen van de Gelderse Circulaire Innovatie. Deze prestatie plaatste hen direct in de competitie voor de landelijke finale, waaronder winnaar Circulaire Start Up: Statieheld uit regio Foodvalley. 

Laat u inspireren door hun verhalen en juich uw favoriet toe! Ontdek de bruisende circulaire initiatieven die deze provincies vertegenwoordigen en leer meer over hun circulaire innovaties.
 
Tijdens de finale gaan zij in gesprek met presentator Joris Putman en de jury. Wie wordt dé changemaker en gaat naar huis met €20.000? Wie wint als circulaire start-up en ontvangt €7.500? En welke circulaire community gaat naar huis met €5.000?

Mis deze kans niet om getuige te zijn van deze pioniers op het gebied van circulaire innovatie. De livestream begint om 15:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Zorg dat u erbij bent en meld je snel aan! 

Aanmelden
 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven