Wij maken het rond
Partner worden

Doe mee met de challenge week van Circulaire Fabrieken

Gepubliceerd op dinsdag 30 augustus 2022
Algemeen

Doe mee met de challenge week van Circulaire Fabrieken

In de Challenge Week matcht Circulaire Fabrieken een circulaire vraag van een bedrijf met een ‘oplossing’ (kennis, circulair product of innovatief idee).

Voor de Challenge Week van 26 t/m 30 september 2022 hebben Circulaire Fabrieken de volgende uitdagingen voor jullie verzameld. Ben jij één van de oplossers? Meld je dan hier aan en maak kans op blijvende procesbegeleiding – ook na het totstandkoming van de match -, toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek) en mogelijkheden tot ontwikkeling en groei.

Uitdagingen 

Ben jij de oplosser voor een (of meerdere) van bovenstaande uitdagingen? Meld je dan aan! 

Aanmelden als oplosser 

Programma

In de week van 26 t/m 30 september 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdagmiddag pitchen leveranciers hun plan van aanpak en bepalen challenge-bedrijven hun keuze.  

Meer informatie 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven