Early morning toast: Circulair aan de slag in de maakindustrie!

Gepubliceerd op woensdag 08 juni 2022
Algemeen

Early morning toast: Circulair aan de slag in de maakindustrie!

Begin de dag stevig met een Early Morning Toast: een heerlijke, inhoudelijke show bij uw ontbijt. Houdt u scherper dan een kop koffie.

U leest het goed, deze keer geen talk maar een toast! Nadat de afgelopen tijd alles online heeft plaatsvonden, is het nu tijd om elkaar weer fysiek te ontmoeten! Deze Early Morning Toast is weer als vanouds in restaurant de Waard op bedrijventerrein IPKW in Arnhem en we gaan het hebben over de Circulaire maakindustrie!

Zet 21 juni om 7.30 (stond eerst gepland op 7 juni maar verzet) uur alvast in uw agenda en meld u zich hieronder aan. Dan bereiden we ons alvast voor op uw komst en organiseren we een heerlijk ontbijtje voor u.

Waar gaan we het over hebben?

In een Circulaire maakindustrie worden producten en onderdelen niet weggegooid of laagwaardig gerecycled maar, na controle en bewerking, opnieuw hoogwaardig ingezet. Dit betekent een ingrijpende verandering van de huidige wijze van produceren en verkopen. Ontwerpen gericht op een optimale levensduur. Producten die zich elke keer weer kunnen aanpassen, zodat ze voor de gebruiker relevant blijven. En daar kunnen onze sprekers van deze vroege ochtend ons veel meer over vertellen. Tijdens deze Early Morning Toast gaat Franske van Duuren, Interim-Directeur en Programmamanager Circulaire Economie bij Kiemt, onder andere in gesprek met en over:

  • Matthijs Hess Spoelstra (Oost NL) en Toine Straatman (Koninklijke Metaalunie) over de circulaire maakindustrie, vanuit het landelijke perspectief en over het CESI ON programma.
  • Klaas Fuite (Bakkerij Fuite) over hun deelname aan het programma Circulaire fabrieken, over de aanpassingen / digitalisering van hun productieproces en wat andere bedrijven daar mogelijk mee kunnen.
  • Timber Haaker (Saxion) over de rol van het Fieldlab en samenwerking tussen de kennisinstellingen in Oost-Nederland in de circulaire maakindustrie.

Bent u benieuwd? Meldt u dan (gratis) aan voor deze Early Morning Toast via onderstaande button. We ontmoeten u graag op dinsdag 7 juni! Tot dan! 

Aanmelden

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven