Wij maken het rond
Partner worden

Even voorstellen: Dynova

Gepubliceerd op vrijdag 26 februari 2021
Algemeen

Even voorstellen: Dynova

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair is een programma ondersteund door verschillende founders en partners. Door samen te werken zetten we stappen in de richting naar een circulaire economie. In de rubriek ‘even voorstellen’ lichten we elke nieuwsbrief een founder of partner uit. Dit keer is Dynova aan de beurt.

Dynova Innovatieadvies is een subsidieadviesbureau met specialisaties in innovatiemanagement en projectfinanciering. Het bedrijf dat in 1997 is opgericht heeft locaties in Veenendaal en Zaandam. De specialisten van Dynova helpen bedrijven met het opzetten en financieren van innovatieve projecten. Hierbij bouwen zij bruggen tussen partijen, geven zij advies in hoe een project aan te vliegen en zoeken ze bij het project de juiste financieringsmogelijkheden.

Sinds 1 januari 2020 is Dynova partner van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Ze zijn partner vanwege de mogelijkheid om bruggen te bouwen tussen de cliënten en het samenwerkingsverband. Jolanda Versteeg, adviseur bij Dynova, vertelt dat Dynova veel affiniteit heeft met duurzaamheid: “We weten veel af van subsidies rondom duurzaamheidsvraagstukken en staan aan de frontlinie van kringlooplandbouw en duurzame energie. Graag willen we op de hoogte zijn van de innovatieve ontwikkelingen rondom een circulaire economie zodat, wanneer nodig, wij advies kunnen geven over subsidiemogelijkheden.” 

Meer weten over Dynova? Ga dan naar de website of neem contact op via jolandaversteeg@dynova.nl

www.dynova.nl

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven