Experttafel: Digitalisering in Regio Foodvalley

Gepubliceerd op vrijdag 12 november 2021
Algemeen

Experttafel: Digitalisering in Regio Foodvalley

Donderdag 18 november 2021
15:00 uur – 16:30 uur
Locatie: Impulse WUR, gebouw 115, Stippeneng 2 Wageningen

Blockchain-technologie wordt toegepast voor veilige, geautomatiseerde en efficiënte datatransacties. Het biedt interessante mogelijkheden voor het mkb: zoals het verlagen van kosten en risico’s. Veel kleine en middelgrote ondernemingen vinden het echter moeilijk om nieuwe technologieën toe te passen omdat de schaal van hun bedrijf vaak te klein is. Het Blockstart-programma is opgezet om hierin verandering te brengen.

Artificial Intelligence, ook wel kunstmatige intelligentie genoemd, is te omschrijven als het vermogen van een systeem om externe gegevens correct te interpreteren, om te leren van deze gegevens, en om deze lessen te gebruiken om specifieke doelen en taken te verwezenlijken via flexibele aanpassing. Artificial Intelligence wordt gezien als een sleuteltechnologie. Omdat het breed toepasbaar is heeft de ontwikkeling van AI impact op veel bedrijfssectoren en de maatschappij als geheel. Dat biedt grote economische mogelijkheden. Daarmee is AI een middel om een internationale concurrentiepositie te kunnen behouden en uitbouwen en economische en maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Heb jij als ondernemer ook de ambitie om AI en/of blockchain toe te passen in je bedrijfsvoering? Meld je dan aan voor deze Experttafel! Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over hoe blockchain en artifical intelligence jouw onderneming verder helpt.

Deelname aan de Experttafel is gratis. Aanmelden kan nog tot 16 november!

Aanmelden Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2021 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven