Finale Gelderse Innovatie Top 20

Gepubliceerd op woensdag 13 januari 2021
Algemeen

Finale Gelderse Innovatie Top 20

Op 3 februari 2021 16:00 uur is de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. In deze live-uitzending pitchen de 20 beste inzendingen van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 hun innovatie, waarna de jury de winnaars bepaalt en de prijzen uitreikt. Jij kan stemmen op jouw favoriete innovatie voor de publieksprijs. Voorafgaand aan het event zal er bovendien een meet & match programma plaatsvinden gericht op diverse thema’s die aansluiten bij Circulaire Economie. Hier kan je elkaar digitaal ontmoeten, kennis delen en netwerken!

Programma
16.00 uur           Meet & Match
17.00 uur           Pitches Gelderse Circulaire Innovatie top 20
17.50 uur           Uitreiking prijzen
18.00 uur           Einde programma

Publieksprijs en Juryprijs
De winnaar van de publieksprijs wint €1000,- en ruime media aandacht via ons netwerk. De juryprijs bestaat uit €3000,- en de spotlight op ons platform met ruime media aandacht. De jury bestaat uit Gelders gedeputeerde Christianne van der Wal, Roeland van Delden (CEO Leadax, 1 van de 10 nationaal iconen), Sebastiaan Berendse (WUR) en Geanne van Arkel (MVO manager van het jaar 2018).

Aanmelden
Geef je nu op voor het online event op 3 februari om kennis te delen, nieuwe contacten te leggen en te stemmen op jouw favoriete innovatie!

Aanmelden

Ondernemers met een Gelderse circulaire innovatie kunnen zich ook nog steeds aanmelden voor de Top 20. De aanmelding is geopend tot 15 januari 2021! Ga naar https://geldersecirculaireinnovatietop20.nl/ voor meer informatie.Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2021 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven