Gelderland organiseert tweede Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Gepubliceerd op dinsdag 23 november 2021
Algemeen

Gelderland organiseert tweede Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. Door grondstoffen en afval steeds opnieuw te gebruiken, putten we de aarde niet langer uit. Daarom stimuleren we bedrijven in het hergebruiken van grondstoffen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn al volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden én eventueel met hun hulpvraag te koppelen aan een geschikte partner, organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Wat is circulaire innovatie?

Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Of ze nou in de maakindustrie, bouw, zorg of in welke sector dan ook werken. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, mate van samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. 

Live te volgen show vanuit Foodvalley

Eind januari maakt de jury de Top 20 van alle inzendingen bekend. Vanaf dat moment kan iedereen dan ook meteen stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs! Op 10 februari 2022, in de week van de Circulaire Economie, worden via een live te volgen show de prijzen aan de winnaars uitgereikt. De jury bestaat uit Gelders gedeputeerde Christianne van der Wal, Geanne van Arkel (MVO manager van het jaar 2018), Sebastiaan Berendse (WUR), Roeland van Delden (CEO Leadax), Chris van Arkelen (Rabobank). 

Aanmelden

Werkt u aan een circulaire innovatie en wilt u andere organisaties inspireren? Meld u dan aan voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20! Aanmelden kan tot 23 december 2021 17:00 uur.  

Aanmelden

 

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van CIRCLES, in samenwerking met VNO-NCW Midden, Kiemt, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank en  provincie Gelderland.Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2021 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven