Wij maken het rond
Partner worden

Groei #9

Gepubliceerd op maandag 27 juni 2022
Algemeen

Groei #9

Bekijk het magazine online

Drie dagen vol inspiratie, dat waren de Regio Foodvalley Days op 9, 10 en 11 juni. Deze dagen stonden letterlijk in het teken van ontdekken en ontmoeten. Wat was het prettig om elkaar na twee jaar weer te mogen ontmoeten in een groter gezelschap.  

Het ‘Inspiration dinner’ op 9 juni was een culinaire ontmoeting van bestuurders, ondernemers, onderwijspartners en andere partijen. Wij blikten terug op anderhalf jaar Economic Board, maar keken ook vooruit. Op 10 juni openden bijna 30 bedrijven de deuren om onze stakeholders en partners van de regio te ontvangen. Bestuurders, (nieuwe) raadsleden, Statenleden, betrokkenen vanuit ministerie LNV en andere partners konden kennismaken met de bedrijven en ervaren hoe de projecten vanuit de Strategische Agenda en Regio Deal Foodvalley uitgevoerd worden.

Wij hebben in onze regio prachtige en inspirerende wandel- en fietsroutes. Een groot aantal routes hebben wij gebundeld en in één kaart gezet. Op zaterdag 11 juni werd de inwoners van de regio gevraagd om de wandelschoenen aan te trekken of op de fiets te stappen en de mooie omgeving van Regio Foodvalley te ontdekken. Uiteraard zijn deze routes nu ook nog beschikbaar.

Onze regio ligt in een prachtig gebied op de Veluwe, in de Vallei en op de Utrechtse Heuvelrug. De komende jaren realiseren wij hier 40.000 woningen. Wij doen dat op een unieke manier: we bouwen nieuwe woningen én we versterken het landschap én zorgen voor een betere bereikbaarheid. Hoe pakken we dat aan en hoe verhouden meer landschap, meer stad en een betere bereikbaarheid zich tot elkaar? In deze editie van Groei gaan we hier uitgebreid op in.

Deze editie staat weer vol met boeiende artikelen. Ik hoop van harte dat ik u heb geïnspireerd om onze regio wandelend of fietsend te ontdekken. Kijk eens op www.ontdekregiofoodvalley.nl.

Veel lees-, wandel en fietsplezier.

René Verhulst
Voorzitter Regio Foodvalley

 

Meer informatie

Algemeen

Downloads

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven