11 - 16 maart
Week van de Circulaire Economie

In memoriam - Geanne van Arkel (1970-2023)

Gepubliceerd op maandag 31 juli 2023
Algemeen

In memoriam - Geanne van Arkel (1970-2023)

Op 17 juli overleed na een kort ziekbed Geanne van Arkel, onze begeleider van het thema Bedrijventerreinen en Industrie. We zijn daar erg verdrietig en ontdaan over en verliezen in haar een waardevol persoon. Ze was jong, levenslustig, gezond en altijd positief. En nu plotseling is zij er niet meer... 
Geanne was actief, betrokken en zeer geëngageerd bezig met duurzaamheid: ze geloofde in een wereld die leerde van de natuur, die regeneratie vooropstelt en waar keuzes duurzaam voor mens, dier, natuur en economie worden gemaakt. Haar kernwoord was samenwerking. Zij zorgde altijd voor positieve interactie, verbindingen en concrete ideeën.
Vanaf het eerste begin was zij betrokken bij het Living Lab Regio Foodvalley Circulair, als trekker van de Werkplaats Industrie (later verbreed naar Bedrijventerreinen en Industrie) en als lid van de Circulaire Raad. De Regio Foodvalley was ook waar zij woonde en werkte (o.a. jarenlang bij Interface). Zij was bovenal een ambassadeur voor circulaire economie, voor duurzaam ondernemen en voor een samenleving die in balans is met de natuur.

Wij zullen haar erg missen en wensen haar partner Henkjan, haar familie en vrienden heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen. 

Namens de Versnellingskamer en het programmateam van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven