11 - 16 maart
Week van de Circulaire Economie

Kijk nu terug: Van Ginkel en Aeres in de schijnwerpers bij DoeMaarDuurzaam op SBS6

Gepubliceerd op dinsdag 09 januari 2024
Algemeen

Kijk nu terug: Van Ginkel en Aeres in de schijnwerpers bij DoeMaarDuurzaam op SBS6

Op vrijdag 6 januari was een bijzondere aflevering van DoeMaarDuurzaam te zien op SBS6. Deze aflevering belicht een prachtige samenwerking tussen twee van onze partners, Van Ginkel en Aeres, met de focus op de constructie van de Aeres hogeschool in Almere.

In deze uitzending van DoeMaarDuurzaam staat duurzaamheid centraal en wordt de schijnwerper gericht op de innovatieve en duurzame aanpak die Van Ginkel en Aeres hebben toegepast bij de bouw van de Aeres hogeschool. Dit project is een ware toonbeeld van samenwerking en vooruitstrevendheid in de circulaire economie.

Het is een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in de aanpak en de technologieën die zijn ingezet om deze duurzame hogeschool te realiseren. Met aandacht voor aspecten zoals energie-efficiëntie, hergebruik van materialen en het streven naar een groenere toekomst, belooft deze aflevering inspiratie te bieden voor zowel professionals als geïnteresseerden op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Heb jij de aflevering gemist?

Niet in staat geweest om de aflevering live te bekijken? Geen zorgen. Bekijk het nu gemakkelijk in de onderstaande video. Zit je klaar om dit boeiende verhaal over duurzaamheid, innovatie en partnerschap tussen Van Ginkel en Aeres te bekijken?

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven