Living Lab faciliteert online netwerken!

Gepubliceerd op vrijdag 30 april 2021
Algemeen

Living Lab faciliteert online netwerken!

Het Living Lab Circulair blijft in deze complexe tijd omdenken en kansen creëren.  Door de werkplaatsen te organiseren op een online platform kun je als deelnemer eenvoudig contact leggen met andere organisaties en blijf je op de hoogte van de inhoud van voorafgaande werkplaatsen.

We hebben gekozen om te gaan werken met SCOOCS, een heel mooi digitaal platform waarop we bijeenkomsten kunnen houden met veel additionele functies. Misschien heb je al kennisgemaakt met dit nieuwe platforms op de Living Lab Day van 19 november vorig jaar of via een werkplaats, want we draaien al een tijdje met dit systeem. SCOOCS werkt eenvoudig en je hoeft niets te installeren op je pc of tablet. Wel is het nodig om te registeren omdat toegang tot het platform via een database wordt verleend. Daarom belangrijk om je op te geven voor de werkplaatsen of bijeenkomsten als we daar een uitnodiging voor sturen of via de website. Eenmaal geregistreerd kan je inloggen op SCOOCS en een profiel aanmaken. Dit blijft ook voor de volgende keer staan en je kunt dan eenvoudig weer inloggen. 

De werkplaatsen Industrie, Bouw, Waterstof en Circulaire Voedselsystemen zijn voor deelnemers van het Living Lab terug te kijken als je je aanmeldt voor de werkplaats. Ook vraagstukken worden in de online omgeving van Living Lab gedeeld waardoor je ook op een later moment mee kunt denken en ideeën kunt aandragen.

We hopen natuurlijk ook weer fysieke ontmoetingen en werkplaatsen te gaan organiseren, maar online zal zeker ook een blijvertje blijken. Een platform voor bijeenkomsten, vragen, kennisuitwisseling, matchmaking etc. is daarom voor ons van toegevoegde waarde. 

Tijdens de werkplaats Waterstof van 24 maart jl. kwam de behoefte naar voren om informatie op één plek te delen en dat kan in de online Living Lab omgeving van de werkplaats Waterstof.

Op deze manier kunnen we als Living Lab in de regio Food Valley, blijvend inhoudelijk verbinden, kennis uitwisselen en initiatieven opstarten om de circulaire economie te versnellen en met een zo laag mogelijke CO2 voetprint te realiseren.

Voor vragen en technische support kan je mailen met het secretariaat van het Living Lab: secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2023 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven