Nieuwsbrief februari 2022

Gepubliceerd op donderdag 24 februari 2022
Algemeen

Nieuwsbrief februari 2022

Nog heel even wachten en dan is het alweer lente. Hopelijk heeft u door de stormen van de afgelopen week geen schade opgelopen en bent u klaar voor het voorjaar. 

De week van 7-11 februari stond helemaal in het teken van de circulaire economie: u heeft daar ongetwijfeld iets van meegekregen. Als Regio Foodvalley waren we spekkoper bij de Circulaire Innovatie Top 20: niet alleen kwamen de uitzendingen van de Gelderse en Utrechtse editie uit de regio (resp. uit de mooie studio van AERES Tech in Ede en uit het volledig circulair ingerichte pand van Boot ingenieurs in Veenendaal), ook hadden we veel genomineerde bedrijven. En succesvol ook: zowel de juryprijs als de publiekprijs zijn naar Edese bedrijven gegaan. Unbrick en MaGie Creations van harte gefeliciteerd! 
 
De komende weken vinden bijeenkomsten plaats van de Werkplaats Waterstof (16 maart) en Meetbaarheid (5 april). Houdt u onze berichtgeving goed in de gaten voor data voor de andere thema’s, deze volgen binnenkort. We wensen u veel leesplezier! Zet vooral ook 16 maart in uw agenda om te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen!

Lees nieuwsbriefMeer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2022 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven