Wij maken het rond
Partner worden

Nieuwsbrief november 2021

Gepubliceerd op dinsdag 30 november 2021
Algemeen

Nieuwsbrief november 2021

We doen een paar stappen terug qua coronamaatregelen. Zo voelt het althans als we kijken naar het thuiswerken, de online afspraken en beperkingen in mogelijkheden. We voelden dat ook bij de Living Lab Day op 18 november, die we graag fysiek hadden gedaan maar toch online werd uitgevoerd. Ons jaarcongres was er niet minder boeiend door, maar we misten wel de ontmoetingen en de interactie met elkaar! Hopelijk kunnen we in de eerste helft van volgend jaar elkaar wel ontmoeten en we zeggen u toe dat we dan de schade inhalen met een mooi netwerkevent.

Bedankje

Ik wil vanaf deze plaats de sprekers Rosan van Boven van Fabriek Fris en Saskia van den Muijsenberg van BiomimicryNL nog een keer bedanken voor hun interessante bijdragen. Daarnaast ook alle werkplaatsbegeleiders voor hun inhoudelijke sessies en de tekenaar Gideon die een glimlach bracht met zijn rake prenten, die u hieronder kunt bekijken. En ook de deelnemers natuurlijk, we waren blij dat u erbij was!

Oproep

In deze nieuwsbrief vindt u in ieder geval twee oproepen voor bedrijven om zich te presenteren. U kunt zich aanmelden voor de circulaire innovatie-top 20 en we dagen u uit om dat ook echt te doen. Hoe mooi is het als straks innovaties uit onze regio op het podium staan als genomineerden! Ook worden Utrechtse verschilmakers gezocht: mensen die de circulaire economie een duwtje geven en daardoor anderen inspireren. Ook daar zien we graag onze bedrijven terug.
 
Nu het eind van het jaar nadert hebben we nog een aantal activiteiten staan, waaronder de Werkplaats Waterstof op 8 december en daarnaast zijn we bezig om voor volgend jaar alles in de steigers te zetten. We wensen u met deze nieuwsbrief veel leesplezier en inspiratie!

Nieuwsbrief 

Meer informatie

Algemeen

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Living Lab Regio Foodvalley Circulair?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier uitschrijven.

Copyright 2024 Living Lab Regio Foodvalley Circulair    |    Privacyverklaring    |    Realisatie BenedenBoven